Sport- og ernæringsMentor

Sundhed giver trivsel og mod på mere

Med et forløb med en af vores aktivitetsmentorer, bliver der sat fokus på sundhed og motion – disse to ting er essentielle for at vi kan trives og giver os meget mere, end blot en pænere fremtoning.

I dette forløb, er der fokus på at integrere en sundere kost i hverdagen, samt at implementere fysisk aktivitet i det daglige. Vi har stor erfaring i at sammensætte deciderede træningsprogrammer, og lave noget funktionel træning i den daglige måde at bevæge os på, alt sammen noget der giver øget velvære og energi.

Vi samarbejder også med en personlig træner og fysioterapeut, som kan give råd og vejledning, igennem et nøje planlagt forløb. Dette forløb giver virkelig resultater og styrker krop og sind på alle måder.

I takt med, at vi bliver sundere sker der mange ting med kroppen – men også vores psykiske tilstand bliver væsentligt forbedret. Vi får energi, selvtillid, lyst til at være aktive og at komme ud blandt andre. Alt sammen er ting, som gør, at det bliver nemmere for os, at komme ud på arbejdsmarkedet eller i gang med et uddannelsesforløb.

Ofte bliver aktivitetsmentoren knyttet sammen med et af de andre forløb, som vi tilbyder, da det er en af de bedste måder at skabe en varig fremgang.

Hvad får borgeren ud af det:

✓ Øget energiniveau
✓ En sund krop
✓ Et sundt sind
✓ Nedbringer livsstilssygdomme
✓ Fokus på sig selv
✓ Stor succesoplevelse

Borgeren's succes er vores succes

 • Beskæftigelsesmentor

  Beskæftigelsesmentoren arbejder målrettet mod, at hjælpe borgeren i retning af selvforsørgelse.
  Læs mere.

  Integrationsmentor

  Et godt integrationsforløb kræver den rette støtte. Et konkret og individuelt forløb med en af vores integrationsmentorer.
  Læs mere.

  Økonomisk mentor

  Den økonomiske mentor arbejder med at skabe struktur og balance i regnskabet/den daglige økonomi.
  Læs mere.

 • Social mentor

  Den sociale mentor er et godt redskab til borgere, som har svært ved at få øje på og overskue vejen ud på arbejdsmarkedet.
  Læs mere.

  Psykiatri- og misbrugsmentor

  Når borgere har kontakt til psykiatrien og/eller er i et aktivt misbrug, kan det være en styrke at tilknytte en mentor.
  Læs mere.

  Uddannelsesmentor

  Når man er ung, kan det være svært at beslutte sig for valg af uddannelse. Vi hjælper med at identificere konkrete ønsker og muligheder.
  Læs mere.

 • Virksomhedsmentor

  En virksomhedsmentor er en mentor, der kan hjælpe borgere, som i en længere periode, eller måske aldrig, har været tilknyttet arbejdsmarkedet.
  Læs mere.

  Exit mentor

  Når der er behov for en exit-plan, så kan vi hjælpe og støtte borgeren i dette arbejde og arbejde hen imod en ny tilværelse uden kriminalitet.
  Læs mere.

  Sport- og ernæringsmentor

  Sundhed giver trivsel og mod på mere. Med et forløb med en af vores aktivitetsmentorer, bliver der sat fokus på sundhed og motion.
  Læs mere.

Kontakt

AdressEr

Silovej 8, 9900 Frederikshavn
Østre Allé 6m, 9530 Støvring

Telefon

Vi træffes døgnet rundt på:
(+45) 22 93 90 60

Email

Send os gerne en mail på:
smc@mentrust.dk